Carwash

Carwash

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Uw auto schoon en glanzend in slechts 5 minuten

Auto Sijben beschikt over 2 wasboxen en een volautomatische roll-over met Foam borstels.

 

Wasboxen:

Auto Sijben beschikt over 2 auto-wasboxen waar u uw Auto geheel kunt reinigen.
Men kan naar eigen keuze een programma afwerken. Auto Sijben werkt met extra hogedruk, zodat het vuil goed eraf gaat, en met zeer ruime tijd. Ook kan men met warm water en shampoo de Auto worden afgespoten. Osmose wax behandeling is ook mogelijk voor het vlekvrij opdrogen van uw auto. Tevens is er een stofzuiger aanwezig voor de auto van binnen geheel te reinigen.

Carwash:

Onze nieuwe volautomatische roll-over beschikt over Foam-borstels die krasvrij wassen.

Hier kan men personenauto’s, bussen verhoogd en /of verlengd volledig automatisch laten wassen. Ook bussen met een imperiaal kunnen in onze carwash, hiervoor is een speciaal programma aanwezig.

U heeft de keuze uit 6 wasprogramma’s.  Alle programma’s zijn inclusief wiel wassingen.

Een complete wassing bestaat uit diverse behandelingen voor uw auto. Als eerste kan de auto met hogedruk zijkant geheel worden afgespoten, hierdoor wordt veel vuil eraf gespoten. Vervolgens wordt de auto geheel geheel ingeschuimd d.m.v aftiefschuim. Hierna wordt de auto gewassen doormidel van Foam- borstels, tijdens het borstelen wordt water en shampoo toegevoegd voor een goed was resultaat,tevens wordt de onderkant van de auto gewassen. Hierna kan worden gekozen voor een polish wax, de auto wordt dan extra geborsteld met een wax voor een extra beschermings laag voor de lak, en de auto gaat  glimmen en blijft langer schoon. Als laatste wordt de auto geheel droog geblazen.

Kaartverkoop Carwash/Wasstraat

Kaartverkoop tijdens kantooruren bij de receptie van AutoFirst Sijben.

  • ma – vr: van 8.15 tot 18.00 u
  • za: van 9.00 tot 17.00 u
  • zo: geen kaartverkoop