Nieuws

Auto Sijben Neerkant 50 jaar lid van BOVAG

Joost Sijben van Auto Sijben ontvangt de jubileumoorkonde uit handen van Derk de Haas, vice voorzitter van BOVAG.

Joost Sijben ontvangt de jubileumoorkonde uit handen van Derk de Haas, vice voorzitter van BOVAG.

Auto Sijben in Neerkant viert dit jaar een wel heel bijzonder jubileum: het autobedrijf is maar liefst 50 jaar aangesloten bij BOVAG. Uit handen van vice voorzitter Derk de Haas ontving de heer Sijben van Auto Sijben een speciale oorkonde. Auto Sijben staat al meer dan een halve eeuw bekend als een alom gewaardeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. ‘Die drie kernwaarden zijn precies waar bij BOVAG aangesloten bedrijven voor staan,’ aldus Derk de Haas, vice voorzitter van BOVAG. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn voor klanten van groot belang, Auto Sijben biedt dat bij uitstek. En is daarom al 50 jaar aangesloten bij BOVAG.’ Lid sinds 1968 BOVAG bestaat zelfs sinds 6 mei 1930. Veertig garagehouders spraken in het Utrechtse café-restaurant Noord-Brabant over hun gezamenlijke belangen en besloten zich te verenigen. Die avond werd de Bond van Automobielhandelaren en Garagehouders geboren. In de loop der jaren sloten ook vele andere bedrijven zich aan, zoals tweewielerspecialisten, rijscholen, caravanbedrijven, wasstraten, tankstations etc. De welbekende BOVAG Garantie voor gebruikte auto’s werd in 1965 ingevoerd en vijf jaar later volgde een soortgelijke garantieregeling voor onderhoud en reparaties. Inmiddels geldt de BOVAG Garantie voor vrijwel alle producten en diensten die BOVAG-leden aanbieden.

Aircosysteem met R1234YF gas, bijvullen en afpersen! 

Auto's met een bouwjaar vanaf 2017 die beschikken over het nieuwste airco systeem met het R1234YF gas, kunnen nu ook terecht bij AutoFirst Sijben. AutoFirst Sijben beschikt over de nieuwste apparatuur waarmee dit aircosysteem kan worden bijgevuld of worden afgepersd.

Het R1234YF gas is mileuvriendelijker en verplicht voor alle nieuwe auto's vanaf 1-1-2017. Het gas heeft een mindere CO2 uitstoot dan het R134a gas dat in oudere auto's wordt gebruikt. Op de sticker onder uw motorkap kunt u zien over welk gas uw aircosysteem beschikt.

Is uw aircosysteem voorzien van het R1234YF? Dan bent u bij AutoFirst Sijben aan het goede adres!

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. COVID-19 (Corona) virus preventie maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Werkplaats

In onze werkplaats staan onze vakkundige monteurs voor u klaar

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Zoekt u een betrouwbare en goede gebruikte auto?

Lees meer