• Behoud fabrieksgarantie
  • Vervangend vervoer
  • Strikte kwaliteitseisen
  • logo-bovag
  • logo-rdw
AutoFirst Sijben Allround garage voor alle automerken

AutoFirst Sijben

Uw auto op de 1e plaats!

AutoFirst Sijben in Neerkant is een garage met topservice, vakmensen, de beste materialen en zeer scherpe tarieven. We zijn BOVAG gecertificeerd. Daarvoor moeten we aan strenge kwaliteitseisen voldoen en dat is meteen uw garantie dat uw auto bij AutoFirst Sijben in de beste handen is. Wanneer wij uw auto onderhouden of repareren, weet u zeker dat de fabrieksgarantie behouden blijft.

Onderhoud en APK
We verzorgen onderhoud en schadeherstel aan alle gangbare merken en modellen. Onze vakmensen worden continu bijgeschoold om over de hele automarkt op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Als RDW-erkend autobedrijf met een eigen APK keurmeester in dienst, bieden we u echt één adres voor alles wat met uw auto te maken heeft.

Een kleine reparatie of groot onderhoud? U wordt snel geholpen en mag rekenen op perfecte service. De koffie staat voor u klaar, evenals vervangend vervoer.

Verkoop van nieuwe auto's en occasions
Door de tellerregistratie van RDW (voorheen Nationale Auto Pas) bent u zeker van een eerlijke deal en een goede prijs bij AutoFirst Sijben. Of het nu een (bijna) nieuwe auto zoekt of een instapklare occasion, we zijn er voor u.

AutoFirst: uw garantie voor kwaliteit
AutoFirst Sijben is onderdeel van AutoFirst, een krachtig samenwerkingsverband van tientallen autobedrijven. Wij werken intensief samen, zodat u optimaal profiteert van scherpe inkoopvoordelen, marketingacties en onze onbegrensde kennis van zaken. U herkent een AutoFirst bedrijf aan het opvallende rode logo!

Altijd de eerste keus
Of het nu gaat om montage, reparatie, onderhoud, verkoop, inruil, pech onderweg, schade of financiering AutoFirst Sijben heeft altijd snel en scherp geprijsd de perfecte oplossing in huis voor alle merken en types auto’s.

of bel: 077 - 4661706

Plan een afspraak

Wenst u meer informatie over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in!

Garage informatie

Auto Sijben

Schansweg 22
5758RH Neerkant

Route naar garage
Bel voor vrijblijvend advies (lokaal tarief) 077 - 4661706
Stel een vraag

Openingstijden

Maandag
8:15 - 18:00
Dinsdag
8:15 - 18:00
Woensdag
8:15 - 18:00
Donderdag
8:15 - 18:00
Vrijdag
8:15 - 18:00
Zaterdag
09.00 - 17.00